İKİ BİN KİŞİYE SÜTLAC DAGITTIK

• Yazının Tarihi: 11 Haziran 2018

İKİ BİN KİŞİYE SÜTLAC DAGITTIK

Kula Süt Üreticileri birliği tarafından Kadir gecesi, Süleyman Şah camiinde teravih namazı çıkışı 2 bin kişiye sütlaç dağıtıldı.

Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, “ üç yıldır düzenli olarak Kadir gecesinde halkımıza sütlaç dağıtıyoruz. Bu yılda etkinliğimizi Süleyman Şah Cami önünde gerçekleştirdik. Birliğimizce Cami önüne kurulan stantta, yaklaşık 2 bin kişiye sütlaç dağıttık. Burada ki asıl amaç, Ramazan ayı nedeniyle paylaşmanın önemine dikkat çekmektir. Aynı zamanda vatandaşlarımızın süt tüketimine alışkanlık sağlamaktır. Bu vesile ile vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum” dedi.

Sütlaç dağıtımına Kula Süt Üretici Birliği Başkanı Harun Uysal, Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilgin Sarısu, Süt üreticileri birliği yönetinm kurulu  ve  birlik üyeleri katıldı.