• Yazının Tarihi: 9 Şubat 2019

Türkiye’nin en büyük tarım ve hayvancılık fuarı İzmir’de devam ediyor. Yaklaşık 70 ülkeden 2 bin 500 firmanın katıldığı fuarda, yeni tarım ve hayvancılık teknolojileri görücüye çıktı. 10 Şubat’a kadar devam edecek olan fuarı ziyaret edenlerin sayısının 350 bini bulması bekleniyor.

İKİYÜZ ELLİ ÜYEMİZLE FUARA KATILDIK

Türkiye’nin en büyük 14 cü tarım fuarı İzmir’de açıldı.  Fuara Kula dan da Süt Üreticileri Birliği üyesi 250 kişi katıldı.

Kula Süt Üreticileri Birliği  Başkanı Harun Uysal her yıl İzmir de  açılan fuara üyelerimizle birlikte  bu güne kadar katılım sağladık  bu yılda 250 üreticimizle  Fuara katıldık  bunda sonrada yapılacak olan tüm fuar etkinliklerine de  katılacağız  üreticimizin her yıl sektöründe  farklı farklı gelişmeler  karşısın da teknoloji de  yakinen  takip ederek gelişmelerden  faydalanarak  gelirlerinin artacağı nı, sattığı ürünlerden de  katma değer elde etmesini refah düzeyini yükseltmesini arzu ediyoruz.

Uysal Fuar da 2500 civarın da standın olduğunu bu stantlarda süt üreticimizi ilgilendiren bölümlerini üreticimizle birlikte dolaştık birçok arkadaşımız ihtiyacı olan ekipmanlar la ilğilendi, kendilerine yardımcı olduk.

Fuara katılan üreticiler de Sütüretileri birliği başkan ı Harun  Uysal’a ve yönetimine  bu organizasyonu gerçekleştirmelerin den dolayı teşekkür ettiler.

Kula Süt üreticileri birliği başkanı  Harun Uysal, İzmir de  açılan Türkiye’nin en büyük 14 cü tarım Fuarına  birçok ülke den  bakan ya da bakanlık temsilcisi düzeyinde katılım oldu . Fuar kapsamında düzenlenen Tarım Zirvesi’nde yedi ülkenin bakanları sektörün sorunlarını, çözüm yollarını ve geleceğini masaya yatırdı. Teknolojik çiftlikler, sürdürülebilir tarım, insansız hava araçlarının tarımda kullanımı gibi başlıklarla çeşitli seminerler düzenlendi. Traktör lansmanları, tarım makinaları inovasyon sunumları, süt hayvancılığı eğitimi, koyun, keçi ve boğa ırk tanıtımları yapıldı dedi.

İKİYÜZ ELLİ ÜYEMİZLE FUARA KATILDIK