“Kadir Gecesi’ni İdrak Edecek Olmanın Coşku Ve Heyecanını Yaşıyoruz”

• Yazının Tarihi: 31 Mayıs 2019

Kula Süt Üreticileri birliği Başkanı Harun Uysal, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uysal, İslam aleminin idrak edeceği Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diledi.
Süt Üreticileri Birliği Başkanı Uysal açıklamasının devamında “Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu İslam alemiyle birlikte yaşıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayının bereketine bereket katan Kadir Gecesi, ilahi müjde ile bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bir yandan pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bir yandan da Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, Kur’anı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir” dedi.