KULA SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ MANİSA TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

• Yazının Tarihi: 3 Kasım 2018

Kula Süt üreticileri birliği Başkanı Harun Uysal Her yıl farklı illerde düzenlenen fuarlardan biri Side Manisa’da açıldı, Kuladan 100 üreticimiz ile birlikte Fuara katılıyoruz.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde açılan fuarda Çiftçileri bilgilendirmek amacıyla düzenlenen çeşitli seminerler düzenleniyor, ayrıca Süt ürünlerinin sağımından başlayıp nihai tüketiciye kadar uzanan süreç içerisinde kullanılan son model ekipmanların tanıtımını da gerçekleştiriliyor.

Uysal Fuarlara katılmamızın ana sebebi Üyelerimizin teknolojiyi yakından takip ederek cebine daha fazla para girmesini sağlamaktır, geçtiğimiz zaman içerisinde bu tür organizasyonların faydalarını üyelerimiz gördüler ve faydalandılar, bugünde bunun için buradayız yüze yakın üyemizle Manisa’da fuarı gezdik üretici firmalar ile üyelerimiz adına birçok görüşme sağladık.

Bu tür organizasyonları yönetim kurulu arkadaşlarıyla takip etmeye devam edeceklerini söyleyen Kula Süt üreticileri birliği Başkanı Harun Uysal katılımcı üyelerine teşekkür etti.

Düzenlenen Fuara 150 firma stant acarken 10 civarındadır kamu kurum ve kuruluşu yer aldı.