Uysal, “üyelerime hizmet sevdamız devam edecek”

• Yazının Tarihi: 31 Aralık 2017

Uysal, “üyelerime hizmet sevdamız devam edecek”

Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, yeni yıl münasebetiyle yayımladığı mesajında, “2017 yılında olduğu gibi 2018’de de üyelerime hizmet sevdamız devam edecek”dedi.

Başkan Uysal mesajında, “2017 yılını geride bırakıyoruz. Geçen bir yılı değerlendirecek olursak , Kula  Süt Üreticileri Birliği olarak  2106 yılı sonundaki dileklerimizin ve temennilerimizin 2018 yılındada  gerçekleşmesini diliyorum. 2017 yılında  birlik üyelerimizle  birlikte birçok çalışmaya imza attık. Bunların da birkaçını yaşama geçirmeyi başardık . Kula’da ilk olarak  birlik üyelerimize ithal gebe düve projesini gerçekleştirdik.  Bu projenin bedeli yaklaşık 4 milyon tl tutarında.  Üyelerimizin  en önemli ihtiyaçlarından biride  tırnak bakım makinasını alarak hizmete sunduk. Üreticimizin sütünü en iyi şekilde pazarlayarak  daha fazla kazanç elde edilmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bu çalışmalarımızın neticesinde olumlu sonuçlarını aldık . 2017 yılında yaptığımız bu çalışmaların üzerine koyarak 2018 yılında da üreticilerimizin yanında olacağız.

Hizmet sevdamızın devamı temennisiyle 2017 yılındaki tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak, unutarak 2018 yılının yaşadığımız dünyaya barış, ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Başta birlik üyelerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarıım” dedi.