UYSALDAN SÖNMEZE  HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ

• Yazının Tarihi: 5 Nisan 2018

UYSALDAN SÖNMEZE  HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ

Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal Manisa Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Alaettin Sönmez’i ziyaret etti.

Kula Süt Üreticileri birlik Başkanı Harun Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Kırmızı Et üreticiler Birliği Başkanı Alaettin Sönmez in yeniden birlik başkanlığına seçilmeleri dolayısıyla yönetimim ile birlikte kendilerine yeniden göreve gelmelerinden dolayı hayırlı olsun dilek lirimizi belirttik.

Uysal Kula Manisa Bölgesinde Küçük ve Büyük Baş Hayvancılık sektöründe ilk sırada yer almaktadır, bulunduğumuz konumumuzu daha ileri düzeye getirmek istiyoruz bugün kendisini ziyaret ettiğimiz Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanımız Hemşerimiz  Alaettin  Sönmez in de böyle bir birliğin başında olması bizleri sevindirmektedir, Sönmez’e Bu görevinde başarılar diliyor ve her Zaman yanın da olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başkanımızla Kulada ki hayvancılık sektörünün geliştirilerek Kulanın Kırmızı et piyasasında daha iyi bir yere sahip almasını sağlamak için kendisiyle görüş alış verişinde bulunduk dedi.

Manisa Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Alaettin Sönmez de birlik olarak Kulada hayvancılığın konumunu biliyorum Harun Başkanımızın da belirttiği gibi Kırmızı et piyasasında Kulanın yalnızca hayvan üreticisi bir ilce olmasının dışında buranın da Kırmızı Et Piyasasın dada söz sahibi ola bilmesi için birlikte projeler hazırlayarak Kula ekonomisinde artı bir katmak istiyoruz  dedi.

Sönmez  Uysal ve Yönetimin Kendilerini ziyaretlerimden dolayı  teşekkür etti.